25 kr gratisspel varje vecka hos LeoVegas Sport 2019

För den som är registrerad hos LeoVegas väntar en fartfylld vår. Ända fram till den 26 maj 2019 ges ett 25 kr gratisspel för alla som har anmält sitt intresse för olika erbjudanden. Spelet är värt 25 kr och totalt för alla veckor in i maj innebär detta ett värde på flera hundra kronor. Ett erbjudande helt utan andra krav.

Hämta 25 kr gratisspel hos LeoVegas

25 kr gratisspel varje vecka hos LeoVegas Sport 2019

Matchkalender för 25 kr gratisspel

Bonus och erbjudanden brukar betyda olika riktlinjer, men den här möjligheten är utan omsättningskrav. Det innebär att spelet läggs fritt, för att vid vinst sedan tillfalla kassan. En möjlighet för alla att dryga ut sin spelkassa.

Veckans match hos LeoVegas kommer varje vecka med ett nytt erbjudande. Spelen läggs på matcher som redan är förvalda av LeoVegas. Då spelet läggs helt riskfritt, så kanske det ger dig en chans att satsa på en högoddsare? För den som istället vill satsa mer säkert, kan ett spel till ett lägre odds läggas. Mindre vinster kan leda till den största kassan i slutändan. Matchkalendern kan även bidra till ny inspiration för spel inom områden som det inte har spelats på tidigare.

Urval för olika spel veckovis

Det är en blandad kompott vad gratisspelet får läggas på. Här kommer en liten summering hur det ser ut för spelen i början av våren 2019.

Januari och februari
De två inledande månaderna ger chans till att prova på live spel. På live spel finns det många olika spel att välja bland. En taktik kan vara att börja se på matchen, för att sedan spela utefter hur det ser ut i matchen. De sporter det finns chans att spela på är följande:

  • NHL
  • La Liga
  • Tennis ATP
  • SHL

För senare delen av våren kommer matchkalendern att uppdateras löpande. Det kommer då möjliggöras fler olika spel, kanske även andra sporter.

Villkor för spelen

Det finns inga omsättningskrav på eventuella vinster som görs. Nettovinsten tillfaller spelarens spelkassa. LeoVegas nås från alla enheter vad gäller mobiltelefon, dator och surfplatta. Det gör att alla har möjlighet att ta del av det veckovisa erbjudandet.

En fördel för spelarna är att gratisspelet kan användas i kombination med andra spel. Det gör att det är möjligt att få ett högre odds, vilket ger en högre vinstsumma vid vinst.
Till LeoVegas