Fotbolls EM damer 2022 – bettingsidor med odds

Fotbolls EM damer 2022 spelas i sommar i England mellan 6-13 juli och vi har gått igenom vilka svenska bettingsidor som erbjuder odds på Damernas EM i fotboll. Vi har även vinnarodds på mästerskapet.

Tror du på Svensk vinst får du just nu 10 ggr pengarna från Unibet

Fotbolls EM damer 2022 - bettingsidor med odds

Bettingsidor med odds på Fotbolls EM damer

Det är inte alla spelbolag som har haft odds på damfotboll tidigare men i takt med att det blir mer och mer populärt så har de största svenska spelbolagen lagt till det i sitt utbud. Vi går här igenom vilka svenska bettingsidor som du ska spela på om du vill ah de bästa oddsen.

Unibet med ett stort utbud på Fotbolls EM Damer

Unibet är stort i Sverige och är sponsor till både Allsvenskan och Superettan för herrar i Sverige. Nu under EM för damer har de slagit på stort och ger Sverige hela 10 ggr pengarna på vinst. Du kan även spela på en mängd marknader på alla EM-matcher. Du kan spela på 1X2, rätt resultat, Över och Under antal mål och många fler marknader.

Betsson med odds på EM och Damallsvenskan

Betsson är en bra bettingsida och just nu kan du spela på Damallsvenska odds här innan EM för damer drar igång. Då kan du spela på de populära lagen som Rosengård, Linköping och Göteborg.

Coolbet med odds på Fotbolls EM Damer 2022

En uppstickare bland bettingsidorna är Coolbet som just nu har några av de bästa vinnaroddsen på vem som vinner Damernas EM. Här kan du hitta bästa oddsen för om du tror att Spanien eller Norge vinner. Du får dessutom en välkomstbonus hos Coolbet för odds som du kan använda på valfri sport eller för damfotboll.

Vinnarodds Damernas EM i Fotboll

Spanien 5.50 hos Coolbet
England 6.00 hos Betsson
Frankrike 6.50 hos Betsson
Nederländerna 6.50 hos Betsson
Tyskland 9.00 hos Betsson
Sverige 10.00 hos Unibet
Norge 18.0 hos Coolbet
Italien 26 hos Unibet
Danmark 41.0 hos Coolbet

Oddsen var giltiga 19 maj 2022 och kan komma att ändras.