Nya bettingsidor med bra bonusar

Älskar du att spela på bettingsidor? Nu finns det många nya bettingsidor att välja mellan. Många av dem erbjuder riktigt bra bonusar för dig som är ny spelare. Registrera dig i dag och ta del av de många fantastiska bonusarna.
Läs mer och registrera dig hos Rizk

Nya bettingsidor med bra bonusar

Spela på nya bettingsidor

Har du tröttnat på din gamla bettingsajt och vill testa något nytt och spännande? Prova någon av de nya sajterna. Rizk, Fansbet och Betzest är bara ett par exempel på nya bettingsidor. Om du sätter in 1000 kr på Rizk, får du spela för 2000 kr. Det som gäller hos Betzest är att du får din första insättning dubblad 500 kr. Hos Fansbet kan du få 500 kr i oddsbonus. Dessa är bara ett par exempel på riktigt bra bonusar som du kan ta del av just nu.

Spela på dina favoritsporter

Vem som helst kan bli en vinnare när det kommer till betting och att spela på odds. Upplev dina favoritsporter på ett helt annat sätt än tidigare. Med de bästa bettingsidorna blir de största ligorna och turneringarna ännu mer spännande.

Betting när du vill och var du vill

Med hjälp av din dator, smartphone eller surfplatta kan du spela var som helst, när som helst. Det är en av de största fördelarna med onlinebetting. Med bara några få klick kan du delta i de största och mest kända sporteventen. Allt på ett ställe!

Välj mellan olika spel

Det finns många olika typer av spelformer att välja mellan. Utbudet kan se lite olika ut från sida till sida, men de allra vanligaste spelformerna är bland annat 1X2, Över/Under, och långtidsspel.

1X2 är ett spel där man väljer antingen 1, X eller 2. 1 står för hemmalaget, X står för att det blir oavgjort och 2 betyder seger för bortalaget. Du väljer helt enkelt det alternativ du tror på.

Över/Under är en spelform där du ska gissa hur många mål det kommer att bli i en match. Du får ett antal mål, sedan ska du gissa om det blir fler eller färre än det angivna antalet.

Långtidsspel är precis vad det låter som. Ett spel som pågår under en längre period. Ofta satsar man på vilket lag som kommer att vinna en liga eller liknande.

Spela lugnt

Nyckeln till ett givande och roligt spelande är såklart disciplin och säkerhet. Tänk på vilka sidor du registrerar dig på och hur deras regler och villkor ser ut. Anteckna gärna hur mycket du spelar för, så blir det lättare att hålla koll på din budget.

Mobilebet med 100kr gratis till nya spelare

Längtar du efter spänning och adrenalin? Prova Mobilebet idag och få 100 kr gratis när du registrerar dig på deras sida!