Vilka bettingsidor erbjuder odds på Esport?

Här listar vi vilka bettingsidor som erbjuder odds på Esport. Det nu flera spelbolag som har odds på esport och spelutbudet ökar hela tiden. Här listar vi de tre bästa spelbolagen vid betting på esport.

Vilka bettingsidor erbjuder odds på Esport?

Odds på Esport

Odds på esport har som sagt många spelbolag och bettingsidor idag. Men det är skillnad på vad de erbjuder i form av livestreaming, liveodds och spelutbud. Här följer våra favoriter och varför:

Top 3 bettingsidor för Esport

  1. Pixelbet – Detta är den just nu bästa bettingsidan för den som vill spela på odds på Esport. Här finns ett enromt spelutbud före matcherna och ett bra live spelutbud. Men det bästa med Pixelbet är att nästan alla esportmatcher går att titta på live. Oavsett om man spelar på dem eller inte. Läs mer om Esport Livestream hos Pixelbet.
  2. Betway – Innan Pixelbet startade upp så var det Betway som gällde för den som ville spela på Esport. Detta är fortfarande en bra bettingsida för Esport och kan vara ett alternativ för den som vill ha ett bra spelutbud.
  3. Unibet – Även giganden Unibet har nu börjat intressera sig för Esport. Och spelutbudet ökar hela tiden. Här kan man även spela med sin oddsbonus på Esport vilket är väldigt förmånligt. Bra spelutbud både innan matchern och som livebetting.

Dessa är våra favoriter. Vill man spela på fler sajter kan man göra det och då även jämföra oddsen mellan dessa spelbolag och spela där oddset är högst. Det är i sin tur en långsiktigt vinnande strategi för att vinna på betting.

Betting på Esport

Vad är det då som gäller när det handlar om betting på esport? Ja det är framförallt CSGO som spelbolagen lyfter fram.På detta spel finns det mest och bäst odds. Men det finns gott om andra dataspel som spelbolagen erbjuder odds på.

Spel som kan nämnas när man vill betta på Esport är:  CounterStrike(CSG), Starcraft 2, Dota 2, Heroes of the Storm, League of Legends. Vid vissa stora turneringar kan det även erbjudas odds på Owerwatch, Tekken och HearthStone. På senare tid har även många svenska spelbolag erbjudit odds på FIFA när kända fotbollsprofiler möter varandra.