Skapa dina egna bet hos Bet365

Hos Bet365 kan du nu skapa dina egna bet. Bet365 låter dig skapa de spelen som man vill på alla olika fotbollsmatcher. Välj från de vanligaste marknaderna och när bettet är lagt så kan oddsen för spelet räknas ut.

Lägg dina egna bet hos Bet365

Spelkombinationer

När man skapar ett spel kan man exempelvis välja antal hörnor, första målgöraren eller att båda lagen gör mål. Välj sedan ett odds för de kombinerade valen. Dessa spel kan även inkluderas i flervalsspel. Man kan till exempel skapa ett spel på Chelsea och Tottenham och Arsenal Man Utd Chelsea och Tottenham v Arsenal och sedan placera dessa som en dubbel med att skapa ett spel. Man kan även lägga till val från andra matcher eller andra sporter för att kombinera valen till ett flervalsspel.

Skapa dina egna bet:

Du kan välja maximalt sex val för att skapa ditt unika spel. Det är en stor marknad som man kan välja mellan.

  • Olika matchresultat för halvlek eller heltid.
  • Lagen gör något mål.
  • Hur många mål.
  • Vilka spelare som gör mål.
  • Kort, antal kort, spelarkort eller antal röda kort.

Om man vill göra val till sitt spel så går man först till sina valda matcher. Därefter väljer man att skapa ett spel och väljer att lägga till val. När man har gjort detta så kan man välja den önskade marknaden. När man har valt marknaden så visas det olika alternativ som är tillgängliga. Lägg till valen på spelkupongen så räknas oddsen ut. Denna process kan man göra igen för kombinera maximalt sex olika val och oddsen uppdateras automatiskt när man lägger till ett nytt val. Vill man istället kan man välja att ”Använd föregående Skapa ett spel val” och då läggs föregående Skapa ett spel till på spelkupongen.

När man är klar och nöjd över sina val så väljer man det pris som visas för spelet. Spelet läggs till på spelkupongen. När spelet har lagts och är bekräftat så ser man det under Mina spel.

Regler

  • Att skapa ett spel inkluderas inte i spel med If Bet, Banker eller Teaser.
  • Ändra spel är inte möjligt för spel som är gjorda med Skapa ett spel.
  • I skapa ett spel kan det som mest finnas sex marknader för en match.
  • Blir en av marknaderna inom Skapa ett spel blir borttagen så kommer ens spel bli annullerat.

Till Bet365