Speltips Allsvenskan 2024 – De vinner guldet

Vi har ett speltips Allsvenskan 2024. Vi tror att vi har svaret på vilket lag som vinner guldet och dessutom till ett mycket bra odds.

Speltips Allsvenskan 2024

Vi tar och tittar på oddsen på vinnare av Allsvenskan 2024 och då ser man snabbt att Malmö FF är stora favoriter till ännu ett guld.

Speltips Allsvenskan 2024 - De vinner guldet

Tittar man på utmanarna så är det Häcken, Djurgården och Elfsborg som utmanar och det mesta talar för att det är bland dessa som vi hittar ligavinnaren 2024.

Vi ser inte Malmö som det bästa spelet. Malmö vann förra säsongen, men var de det bästa laget. Nej, det var Elfsborg som var det bästa laget förra säsongen. Det är vårt speltips på Bettingsidorna.se.

Det är även där vi hittar det bästa oddset. Om man ska titta på det nuvarande oddset på 6.50 så anser vi att det är spelbar ned till 4.00 ggr pengarna- Även Häcken är spelbart ned till 5.00 enligt vår analys.

Speltips på matcherna

Vill man inte bara betta på vem som vinner så kan man med fördel även betta på matcherna. Då är vårt tips att betta på Guldkandidaterna på hemmaplan. Samtliga Top 4 lag var otroligt starka förra säsongen och kan man pricka in ett par spel i rad så har man fått bra utdelning på sina bet.

Använd en oddsjämförelse på Allsvenskan för att få max utdelning på varje spel.

Ett annat tips som man set tydligt i Allsvenskans tabell och statistik är att topplagen hade tydliga formkurvor när de i perioder var riktigt bra eller lite sämre. Elfsborg hade vid ett tillfälle 7 raka segrar och hittar man ett sådan serie med bet kan man vinna en hel del.

På liknande sätt hade de andra topplagen bra och dåliga perioder. Den som är insatt i Allsvenskan har inga problem att hitta dessa och det kan med fördel användas när man bettar.

Nästan alla svenska spelbolag har bra odds på Allsvenskan, men vi vill ändå tipsa om LeoVegas med svensk licens och en bra bonus. Här kan man få specialspel på Allsvenskan samt använda Betbuilder på samtliga matcher.