Sportingbet bettingbonus värd 500 kr till nya spelare

För att se till så att nya kunder intresseras av ens casino eller bettingsida är det mycket viktigt att erbjuda en välkomstbonus för att få spelarna att känna sig uppskattade. Ju mer pengar, spins och bettingbonus som man erbjuder, desto fler kunder uppmuntras att ta en tur över till bettingsidan och satsa på sitt favoritlag. Hos Sportingbet hittar du just nu en bra välkomstbonus till nya spelare! Till Sportingbet

Sportingbet bettingbonus värd 500 kr till nya spelare

Stort utbud av bettingsidor med välkomstbonusar

När allt kommer till kritan är det en vinst för både spelaren och bettingsidan om välkomstbonusar finns att hämta. För den nya spelaren har de mer pengar att satsa för medan bettingsidan kan locka till sig nya lojala kunder. Bettingsidan förlorar inte heller alltför mycket pengar på att ge ut bounsar då spelaren satsar på deras sida. Mycket av den bonus som ges ut kommer därför tillbaka till bettingsidan.

Vissa spelare kan dock skatta sig lyckliga när de kammar hem storvinsten och plötsligt kan leva livet på en mycket lyxigare vis. Detta är ju något som alla drömmer om. För att öka chansen till vinst och för att uppmuntra fler personer att satsa på spel har Sportingbet valt att erbjuda en väldigt generös välkomstbonus på sport till sina nya spelare. För att göra det extra intressant är bonusen även uppdelad i tre delar.

Sportingbet bettingbonus

Allt man behöver göra för att få den första delen av bonusen är att registrera sig som ny medlem och göra en satsning på 100 kr eller mer. Man får då tillgång till de första 100 kr. För nästa bonus kan man motta max 200 kr och samma sak gäller för den sista bonusen. Allt som allt får man då hela 500 kr att satsa för på Sportingbet. Kanske är det du som blir nästa person som tar hem storvinsten!

Till Sportingbet