Välj Unibet inför Fotbolls VM 2018

Ja, vad säger vi? Ska vi pocka lite på att det inte alls är långt kvar till Fotbolls VM 2018? Faktiskt är detta ett faktum. Tiden går fort och ett knappt halvår är ingenting. Fotbolls VM går denna gång av stapeln i Ryssland mellan 14 juni och 15 juli. Ja, tänka sig, att de ska behöva en hel månad på sig att avgöra vem som är bäst att skjuta en lädertrasa i en nätkasse. Nja, så säger inte vi som gillar betting online! Här få du tips om alla fördelarna med att spela hos Unibet. Till Unibet

Välj Unibet inför Fotbolls VM 2018

Vi ser fram emot detta och gillar att det pågår under en hel månads tid. Vi hädar heller inte namnen. Här heter det professionell fotboll, matchboll och mål. Rätt ska vara rätt, och ingen ska komma och säga att det ska användas andra namn på under detta högtidliga tillfälle. Men om nu rätt ska vara rätt? Har du då valt rätt spelbolag för dina oddsspel inför fotbolls VM 2018? Ja, dags att börja kika, för detta kan ta tid.

Se fotbolls VM 2018 på livestreaming

Du vill definitivt ha ett spelbolag som kan ge dig chansen till livestreaming, eller spelar detta kanske ingen roll? Alla dessa matcher kommer ju att sändas i många tv-kanaler i alla fall. Hur som helst finns det ett bra spelbolag som heter Unibet. Här finns det alltid massor av erbjudanden, bra oddsbonusar samt livestreaming när du vill se matchen borta i mobilen.

Något annat som finns är också Supertoto, vilket är en av de bästa varianterna av det klassiska Stryktipset. Här kommer ju även detta vara intressant under fotbolls VM. Naturligtvis kommer matcherna att finnas på dessa kuponger. Jaså, du vet allt om fotbolls VM. Hur är det med Unibets oddsbonus då. Har du koll på den också?

Vilken oddsbonus väljer du hos Unibet?

När du satsar på Unibet redan nu eller inför fotbolls VM, så kommer det att finnas två alternativ att välja när du vill ha en bra oddsbonus. Det första alternativet är 500% upp till 500 kronor, vilket vid en insättning på bara 100 kronor ger dig full bonus och 600 att spela för.

Den andra ligger på 200% upp till 1000 kronor. Här kan du då sätta in 500 spänn för att få hela bonusen och ett totalt belopp att spela oddsspel för på 1500 kronor. Sedan vet du redan att Sverige slog ut Italien och är med i VM 2018. Helt enkelt gungar Sverige fortfarande, och det hoppas vi att dina oddsspel hos Unibet även kommer att göra.

Till Unibet