Vem vinner Allsvenskan 2021?

Allsvenskan börjar lida mot sitt slut och Malmö FF är redan klara mästare. Men Vem vinner Allsvenskan 2021? Blir det Malmö som återigen visar sig starkast. Eller kan det bli nån annan som lägger sig i guldstriden. Vi tar en titt i spåkulan och ger dig ett speltips och odds.

Vem vinner Allsvenskan 2021?

Vem vinner Allsvenskan 2021

Ja det har visat sig genom åren att det är väldigt svårt att försvara ett guld och Malmö FF har genom åren varit de mest framgångsrika laget och har den bästa ekonomin. Men spel i Europa brukar ge lite dips och truppen är inte lika hungrig som förrut. Sen har vi det där med minskade publikintäkter för många lag. Det är svårt att veta vem som vinner Allsvenskan 2021 med alla dessa parametrar.

Det är ännu inte klart med odds för den nya säsongen utan det brukar komma närmre 2021 när vi vet vilka lag som spelar i Allsvenskan 2021. Just nu fokuserar lagen sig på att klara kontraktet och ett lag som ligger pyrt till är forna storklubben IFK Göteborg som inte vet om man klarar kontraktet eller inte.

Vi ger dig fyra lag som vi tror kommer Vinna Allsvenskan 2021

  • Malmö FF den klart bästa truppen och regerande mästare är favoriter att vinna. Men får svårt tror vi då andra säsongen alltid har visat sig svår.
  • BK Häcken har i årets Allsvenska visat ett stort spel i sig. Kan de ta det sista klivet och bli en toppförening så kanske det är dags för Getingarna att vinna 2021?
  • IFK Norrköping var tidigt med i guldstriden men tappade sen en bit in på säsongen. Har ett bra lag som kan vara med och utmana 2021 tror vi.
  • Djurgården har plånboken och spelarmaterialet att vinna. De lyckades 2019 och kan de får fart på spelet finns det en chans att de vinner 2021.
  • Vårt speltips blir att BK Häcken vinner Allsvenskan 2021!

Läs om Allsvenskans vinnarodds.

Betta på Allsvenskan

Vilket spelbolag ska jag då använda om jag vill betta på Allsvenskan?. Vi kan rekommera dig att ta en titt på topplistan här på Bettingsidorna. Men ska vi bara välja ett spelbolag väljer vi Unibet som har över 56000 odds på fotboll och även är sponsor till Allsvenskan och Superettan. Nya kunder till Unibet får alltid en bra välkomstbonus spm du kan använda i ditt spelande.

Till Unibet