Bonusar Fotbolls EM 2024 – Alla Nya Oddsbonusar

Bonusar Fotbolls EM 2024 med alla nya oddsbonusar. Flera spelbolag har förbättrat sina oddsbonusar inför EM i Tyskland. Ta över 10.000 kr i bra oddsbonusar lagom till EM slutspelet.

Bonusar Fotbolls EM 2024 - Alla Nya Oddsbonusar

Bonusar Fotbolls EM 2024

Tär hittar ni alla nya oddsbonusar hos spelbolag med svensk spellicens. Flera bettingsidor har förbättrat sina bonusar till EM och det är dessa bonusar man ska passa på att ta del av.

Snabbare – 2000 kr

Förbättrad insättningsbonus på EM 2024. Snabbare.com erbjuder 100% upp till 2000 kr under EM i Tyskland, med ett omsättningskrav på 8 gånger till lägsta odds på 1,80. Hämta bonus

Expekt – 1500 kr

Expekt erbjuder en generös oddsbonus på 1500 kr som förbättrar dina vinstchanser under fotbolls EM 2024. Placera ditt första spel med odds över 1,80 för att ta del av ett gratisspel på samma belopp, oavsett utfall. Hämta bonus

Betinia – 1500 kr freebet

Betinia har också släppt en ny oddsbonus, där du kan få ett freebet på upp till 1500 kr. Storleken på ditt gratisspel på din första insättning, som måste omsättas en gång med minsta odds 1,8 för att låsa upp bonusen. Hämta bonus

X3000 – 1000 kr

X3000 är ett nytt spelbolag med svensk licens och erbjuder en ny EM-oddsbonus på 100% upp till 1000 kr för nya spelare. Bonusen gäller för spel med odds på 1,8 eller högre och har ett omsättningskrav på 6x. Hämta bonus

Speedybet – 1000 kr

Speedybet erbjuder en enkel och snabb bettingupplevelse och en bettingbonus på 100% upp till 1000 kr under Fotbolls-EM 2024. Bonusen måste omsättas 10 gånger till lägsta odds 1,50. Hämta bonus

Betsson – 500 kr

Betsson, en favorit bland spelare, erbjuder en oddsbonus på 500 kr för Fotbolls-EM 2024, vilket förbättrar dina vinstchanser ytterligare. Hämta bonus

Unibet – 1000 kr freebet

Unibet, känt för sina konkurrenskraftiga odds, erbjuder en oddsbonus på 1000 kr för Fotbolls-EM 2024, som ökar dina möjligheter att vinna på matcherna. Hämta bonus

NoAccountBet – 500 kr

NoAccountBet ger en bettingbonus på 500 kr för Fotbolls-EM 2024, med ett omsättningskrav till lägsta odds på 1,50. Hämta bonus

Tips för att omsätta 100% av dina EM bonusar

 • Sprid riskerna: Undvik att satsa hela bonusen på en enda match om inte bonusen kräver det. Sprid dina insatser för att minimera riskerna. Tänk på att du även kan spela med flera oddsbonusar på EM på en gång.
 • Analysera matcher: Ta tid att analysera lagens form, skador och annat som kan påverka resultatet i matchen.
 • Håll koll på omsättningskraven: Se till att alla dina spel räknas mot omsättningskravet genom att hålla dig till odds över 1.80 om det är det som är minimikravet.

Mer om EM kan du läsa på Uefas Euro 2024 sajt.

Så spelar du med Oddsbonusar på Fotbolls-EM 2024

Fotbolls-EM 2024 är en av de mest efterlängtade turneringarna och vi ser fram mot att betta och tjäna pengar på turneringen. Att använda oddsbonusar kan vara ett effektivt sätt att maximera sina vinster och minimera sina risker. Den här guiden hjälper dig att förstå hur du bäst spelar med oddsbonusar under Fotbolls-EM 2024.

Vad är en Oddsbonus?

En oddsbonus är en bonus som spelbolag erbjuder nya kunder för att uppmuntra dem att satsa på olika sportevenemang. Dessa bonusar kan komma i olika former, såsom:

 • Välkomstbonus: Erbjuds till nya kunder vid första insättningen.
 • Matchningsbonus: Spelbolaget matchar din insättning upp till ett visst belopp.
 • Gratisspel: Erbjuder en viss summa pengar att satsa utan att riskera dina egna pengar.

Att förstå de olika typerna av oddsbonusar och hur de fungerar är avgörande för att kunna dra nytta av dem på bästa sätt.

Hur Man Använder Oddsbonusar på Fotbolls-EM 2024

Steg 1: Välj Rätt Spelbolag

Först och främst måste du välja ett spelbolag som erbjuder attraktiva oddsbonusar och har ett gott rykte. Några av de populära spelbolagen som har bra erbjudanden på EM 2024 inkluderar Bet365, Unibet, och Snabbare.

Steg 2: Förstå Bonusvillkoren

Var noga med att läsa och förstå bonusvillkoren. De flesta oddsbonusar kommer med omsättningskrav, vilket innebär att du måste satsa bonusbeloppet ett visst antal gånger innan du kan ta ut eventuella vinster. Till exempel erbjuder Snabbare en 100% oddsbonus upp till 2000 kr med ett omsättningskrav på 8 gånger till lägsta odds 1.80.

Steg 3: Analysera Matcherna

Gör din research och analysera de kommande matcherna i EM. Att förstå lagens form, skador, historiska prestationer och andra faktorer kan ge dig en fördel när du placerar dina bets. Här är några tidiga spelalternativ för de första matcherna:

 • Tyskland – Skottland: Första halvlek X (odds 2.75)
 • Ungern – Schweiz: Schweiz vinner (odds 2.25)
 • Spanien – Kroatien: Oavgjort (odds 3.85)
 • Italien – Albanien: Italien vinner första halvlek (odds 1.91)
 • Polen – Nederländerna: Nederländerna vinner (odds 1.80)

Steg 4: Använd Bonusen Strategiskt

Placera dina bets strategiskt för att uppfylla omsättningskraven och maximera dina chanser att ta ut vinster. Försök att sprida dina insatser över flera matcher och undvik att satsa allt på en enda match. Detta minskar risken och ökar chansen att uppfylla bonuskraven.

Steg 5: Håll Koll på Marknaden

Under turneringens gång, håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och oddsförändringarna. Detta kan hjälpa dig att fatta informerade beslut och justera dina bets vid behov. Många spelbolag erbjuder live betting, vilket innebär att du kan satsa på matcher medan de pågår.

Hur Man Använder Oddsbonusar på Fotbolls-EM 2024

Fördelar med Att Använda Oddsbonusar

Ökad Bankrulle

En av de största fördelarna med oddsbonusar är att de ökar din bankrulle, vilket ger dig mer spelutrymme och möjligheten att placera fler bets.

Minskad Risk

Oddsbonusar kan också minska din risk eftersom du inte satsar enbart dina egna pengar. Detta gör det möjligt att experimentera med olika strategier utan att förlora för mycket kapital.

Fler Vinstchanser

Med en större bankrulle och fler bets ökar dina chanser att vinna. Även om vissa bets inte går in, kan andra göra det och därigenom generera vinst.

Vanliga Frågor om Oddsbonusar – FAQ

Hur Fungerar Omsättningskrav?

Omsättningskrav innebär att du måste satsa bonusbeloppet ett visst antal gånger innan du kan ta ut några vinster. Till exempel, om du får en bonus på 1000 kr med ett omsättningskrav på 8 gånger, måste du satsa totalt 8000 kr innan du kan göra ett uttag.

Kan Jag Använda Flera Oddsbonusar Samtidigt?

Det beror på spelbolagets villkor. Vissa spelbolag tillåter att du utnyttjar flera bonusar samtidigt, medan andra kan ha restriktioner. Läs alltid villkoren noggrant. Normalt sett rekommenderar vi inte detta. Tänk även på att att inte ta flera bonusar från spelbolag med samma ägare samtidigt.

Är Oddsbonusar Verkligen Värda Det?

Ja, oddsbonusar kan vara mycket värdefulla om de används korrekt. De ger dig extra kapital att spela med och kan öka dina vinstchanser. Nyckeln är att förstå och uppfylla omsättningskraven och att placera informerade bets.

Avslutande Tankar

Att spela med oddsbonusar under Fotbolls-EM 2024 kan vara både spännande och lönsamt om det görs på rätt sätt. Genom att välja rätt spelbolag, förstå bonusvillkoren, analysera matcherna noggrant och placera dina bets strategiskt kan du maximera dina chanser att vinna. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och oddsen för att fatta de bästa besluten och njut av spänningen som Fotbolls-EM 2024 erbjuder.


Speltips: Betta på bästa målskytt i fotbolls EM 2024

Vi har ett stort speltips på hur man bäst bettar på bästa målskytt i fotboll EM 2024. Läs våra tips innan du spelar på Top scorer i Euro 2024.

Speltips: Betta på bästa målskytt i fotbolls EM 2024

Bästa målskytt i fotbolls EM 2024

Detta är Bettingsidornas speltips på bästa målskytt i fotbolls EM 2024:

Vi börjar med att titta lite på oddsen för att bli skyttekung i EM:

Kylian Mbappe bästa odds 5.00 hos Bet365
Harry Kane bästa odds 5.50 hos Unibet
Christiano Ronaldo bästa odds 12.0 hos Bet365
Jude Bellingham bästa odds 14.0 hos Bet365
Oliver Giroud bästa odds 20.0 hos Bet365
Romelu Lukaku bästa odds 20.0 hos Bet365
Antoine Griezmann bästa odds 25.0 hos Bet365
Bukayo Saka bästa odds 28.0 hos Bet365

Här ser man snabbt att vi har två stora favoriter att bli EMs skyttekung. Och det kan mycket väl bli någon av dessa. Frankrike och England är de två lag som de flesta experter tror möts i en EM final. Men är det på någon av dem som man ska bett. Nej, inte enligt oss. Vi har ett mycket bättre spel!

Vi tror lika mycket på Romelu Lukaku som EMs bästa målskytt och det finns flera anledningar till detta.

Romelu Lukaku var EM kvalets bästa målskytt där han gjorde 14 mål på 8 matcher. det mest intressanta var att endast en av dessa var på straff. I EM kan det bli fler straffar och det är Lukaku som tar dem! I kvalet gjorde han ett mål var 43:e minut i kvalet. Det är imponerande och klart mycket bättre än Kane/Mbappe. Belgien spelade bra under hela EM kvalet och kommer gå långt i EM. Vi tror på en semifinal! I gruppen fick Belgien lag som Rumänien och Slovakien vilket gör att Lukaku har bra chans att bli bästa målskytt i fotbolls EM.

Speltips: Romelu Lukaku blir top scorer i EM till bästa oddset 20.0 hos Bet365

Bästa oddsbonusarna till fotbolls EM 2024

Se till att betta på bästa målskytt med de bästa oddsbonusarna på EM 2024. Då ökar du dina odds ytterligare samtidigt som du omsätter din bonus. Detta spel kan med fördel läggas som ett freebet hos de spelbolag som erbjuder detta som bonus.

Bäst freebet på EM 2024

Expekt100% upp till 1500 kr i form av ett matchat gratisspel. Lägg ditt första spel med odds över 1,80 för att få ditt gratisspel oavsett om du vinner eller förlorar.18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen.

Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Min. 1,80 odds. 18+ Regler och villkor gällerstödlinjen.seSpelpaus. Spela ansvarsfullt. Reklam.

Unibet 500 kr freebet. Unibet ger alla nya spelare ett matchat första spel upp till 500 kr. Lägg ett första spel på 500 kr till odds 1.8 eller högre för att få ditt 500 kr freebet.

LeoVegas 500 kr i freebet om du sätter in 500 kr. Omsätt insättningen 1 gång till min odds 1,80, så får du ditt matchade freebet upp till max 500 kr.

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18. Regler & Villkor gäller. stödlinjen.se – spelpaus.se Spela Ansvarsfullt.

Här kan man även läsa om alla Oddsbonus till EM 2024 om man hellre vill spela med stora bonusar istället för gratisspel.

Bra bettingsidor till fotbolls EM 2024

Vi tittar lite på bra bettingsidor till fotbolls EM 2024 och vill nämna NoAccountBet och Bet365 är två av de mest populära bettingsidorna i Sverige. Båda erbjuder ett brett utbud av spel på olika sporter och ligor, men de har vissa skillnader.

Bra bettingsidor till fotbolls EM 2024

NoAccountBet

 • Snabbt och enkelt: Spela utan konto och verifiering endast med BankID.
 • Höga odds: Ofta högre odds än konkurrenterna på EM matcher.
 • Begränsat utbud: Mindre utbud av spel och funktioner än ex Bet365.
 • Välkomstbonus: 500 kr i bonus vid första insättningen (100% matchning). Omsättningskrav 10x till lägsta odds 1.50.

Till NoaccountBet

Bet365

 • Stort utbud: Störst utbud av spel på alla sporter och ligor.
 • Många funktioner: Livebetting, cash out, livestreaming och mer.
 • Livestreaming: Visar över 100.000 olika matcher i sin livestreaming tjänst varje år.
 • Bra välkomstbonus: Bet365 har den bästa välkomstbonusen i Sverige.

Läs om Bet365 välkomstbonus

NoAccountBet är ett bra alternativ om du vill spela snabbt och enkelt med höga odds och bra bonus. Bet365 är ett bättre alternativ om du vill ha ett större utbud av spel på fotbolls EM och en lite större oddsbonus.

Bonusar till fotbolls EM 2024

NoAccountBets välkomstbonus är på 500 kr. Sätt in 500 kr och spela med 1000 kr är en av de bästa bonusarna till EM. Du kan även använda dig av bonusarna hos Betsson och Bethard om du vill ha lite mer extrapengar att spela med.

Betsson oddsbonus är på 100% upp till 500 kr och väljer du Bethard bettingbonus så får du 100% upp till 1000 kr i bonus. den har dock 15 ggr i omsättningskrav.

Du kan använda flera bonusar under EM då det spelas många matcher på kort tid. Då går det snabbt att spela igenom en bonus. Men ska dock tänka på att inte spela igenom flera bonusar samtidigt då flera spelbolag samarbetar med att motverka bonus abuse. Om du spelar med bonusar på flera spelbolag kan du fastna i deras filter och bli av med dina spelvinster.

18+ och kom ihåg att spela ansvarsfullt.

Speltips Allsvenskan 2024 – De vinner guldet

Vi har ett speltips Allsvenskan 2024. Vi tror att vi har svaret på vilket lag som vinner guldet och dessutom till ett mycket bra odds.

Speltips Allsvenskan 2024

Vi tar och tittar på oddsen på vinnare av Allsvenskan 2024 och då ser man snabbt att Malmö FF är stora favoriter till ännu ett guld.

Speltips Allsvenskan 2024 - De vinner guldet

Tittar man på utmanarna så är det Häcken, Djurgården och Elfsborg som utmanar och det mesta talar för att det är bland dessa som vi hittar ligavinnaren 2024.

Vi ser inte Malmö som det bästa spelet. Malmö vann förra säsongen, men var de det bästa laget. Nej, det var Elfsborg som var det bästa laget förra säsongen. Det är vårt speltips på Bettingsidorna.se.

Det är även där vi hittar det bästa oddset. Om man ska titta på det nuvarande oddset på 6.50 så anser vi att det är spelbar ned till 4.00 ggr pengarna- Även Häcken är spelbart ned till 5.00 enligt vår analys.

Speltips på matcherna

Vill man inte bara betta på vem som vinner så kan man med fördel även betta på matcherna. Då är vårt tips att betta på Guldkandidaterna på hemmaplan. Samtliga Top 4 lag var otroligt starka förra säsongen och kan man pricka in ett par spel i rad så har man fått bra utdelning på sina bet.

Använd en oddsjämförelse på Allsvenskan för att få max utdelning på varje spel.

Ett annat tips som man set tydligt i Allsvenskans tabell och statistik är att topplagen hade tydliga formkurvor när de i perioder var riktigt bra eller lite sämre. Elfsborg hade vid ett tillfälle 7 raka segrar och hittar man ett sådan serie med bet kan man vinna en hel del.

På liknande sätt hade de andra topplagen bra och dåliga perioder. Den som är insatt i Allsvenskan har inga problem att hitta dessa och det kan med fördel användas när man bettar.

Nästan alla svenska spelbolag har bra odds på Allsvenskan, men vi vill ändå tipsa om LeoVegas med svensk licens och en bra bonus. Här kan man få specialspel på Allsvenskan samt använda Betbuilder på samtliga matcher.

Surebets – Så räknar du ut och hittar dem enkelt

Surebets är när du vinner helt utan risk. Betta på all möjliga utfall på en match till odds som ger över 100% av insatsen tillbaka. Vi visar hur du räknar ut det och hur du hittar dem enklast.

Surebets - Så räknar du ut och hittar dem enkelt

Surebets – Så räknar du ut dem

Surebet är när du bettar en summa på en match och får mer tillbaka än du satsat oavsett hur matchen slutar. Det enklaste fallet är en tennismatch ellr liknande där bara en av två utfall kan vinna:

Exempel på Surebet

 • Tennisspelare A har bästa oddset 2.0 ggr pengarna
 • Tennisspelare B har bästa oddset 2.1 ggr pengarna
 • Du satsar 1025 kr på Spelare A
 • Du satsar 975 kr på spelare B
 • Oavsett vem som vinner får du 2050 kr
 • Minskat med dina 2000 satsade kr får du 50 kr i vinst

På Betsmart.se kan du räkna ut dina Surebets enkelt.

Nyckeln till att hitta Surebets är två saker:

 1. Jämför odds mellan spelbolag i en oddsjämförelse
 2. Lägg tidiga spel som du vet kommer sjunka

På Speltipssidan.se finns en bra bästa odds sektion där du kan jämföra odds mellan de flesta svenska spelbolagen.

Att lägga tidiga spel är en konst, men de är ofta felsatta när spelbolagen släpper odds på en ny match. Generellt kan man säga att oddsen på favoriterna är för höga och de sjunker ju närmare match man kommer.

Så hittar du enklast 100% säkra spel

Som vi nämnde ovan så är en kombination av att jämföra odds och hitta tidigt felsatta odds nyckeln till att få igenom många Surebets. Man kan givetvis nöja sig med att bara leta i oddsjämförelser hos svenska bookmakers men då får man vara nöjd om man hittar något enstaka Surebet per dag.

Top3 Spelbolag med höga odds:

Betfair
Pinnacle
Unibet

En annan bra sak att titta efter är spelbolagens livebetting. Här kan man hitta fler Surebets då det är svårt för spelbolagen att hinna jämföra sin odds mot konkurrenterna på livespel.