Betsafe bettingsida

När det kommer till Betsafe så kanske detta inte är något som alla har hört talas om. Om vi talar om superstora bettingsajten Betsson, kommer det dock att vara ett mycket känt spelbolag. Betsafe ägs och drivs av Betsson, vilket gör dem till en stor lirare inom odds och betting online. På Betsafe bettingsida spelar du oddsspel i mobilen såväl som vid datorn. Gå direkt till Betsafe

Betsafe bettingsida

Här finns numera allt du söker som spelare, och spellicensen är naturligtvis på Malta, så att du alltid får skattefria vinster hos Betsafe. Kombinerar du det med en bra sportbonus, liverstreaming och massor av livebetting kommer valet att bli enkelt för många. Frågan är dock om du tycker likadant och vill prova på att bli spelare hos Betsafe?

Betsafe bettingsida – Sportbonus till alla spelare

Naturligtvis vill Betsafe vara med då det handlar om att ge en bra oddsbonus till alla nya spelare. Här talar vi om en bra kvalitet och schyssta villkor. Som ny spelare på oddsspel i mobilen eller vid datorn får du chansen till en bra oddsbonus. Är detta något som intresserar dig, så är det bara att skrida till verket.

Här öppnar du bara ett spelkonto på några minuter. Gör din första insättning och kammar hem din sportbonus. De villkor samt omsättningskrav som gäller är enkla. Regler och villkor gäller för bonusen och du måste vara 18 år för att få spela

Cash Out hos Betsafe

Betsafe har även anammat den nya funktionen inom onlinebetting, som kallas för Cash Out. Nu kommer det finnas vissa regler för Cash Out hos Betsafe, vilket kan medföra att denna funktion inte alltid är tillgänglig. Hur som helt betyder detta att du kan låsa ditt spel eller del av detta för en tidig utbetalning.

Detta betyder att du får ett lägre odds, men kan ändå göra en mindre vinst. Något du definitivt kan göra om du håller koll på allt, är att minimera dina eventuella förluster. Bara detta gör Betsafe högintressant, och i kombination med allt annat ett av de bästa valen för oddsspel i mobilen på nätet.

Livestreaming och livebetting hos Betsafe

Du som vill spela livebetting och samtidigt se de matcher du spelar på, har kommit till den rätta platsen. Här kommer livebetting och livestreaming att vara tillgänligt för alla spelare. Se din livestreaming i mobilen eller surfplattan samtidigt som du lägger in oddsspelen i precis rätt tid. Detta är Betsafe i ett nötskal, vilket ger dig en bra vinst på insidan av skalet. Speciellt bra är det om du gillar att spela på NBA, då alla dessa matcher sänds via livestreaming hos Betsafe.

Lägg dina oddsspel i mobilen hos Betsafe

Du som föredrar att spela oddsspel i mobilen har också gjort det rätta valet i Betsafe som spelbolag. Här kommer du till en responsiv spelsajt där du inte behöver ladda hem någon app för att spela. Du som föredrar en mobil app kommer att kunna ladda hem en komplett app för alla spelformer hos Betsafe. Oavsett om du använder dig av en betting app eller ej, kommer du alltid att få tillgång till alla spel samt perfekt livestreaming direkt i din mobil.

Till Betsafe